Rams Diamonds: uw huis van vertrouwen in Boom, Antwerpen

Welkom bij Rams Diamonds: een bijzondere familiezaak opgestart in 1961. Samen met zijn echtgenote, zoon en dochter, voorziet juwelier Robert Rams u van een ruim aanbod aan schitterende juwelen en sieraden, zoals zilveren armbandjes, en een prachtige collectie trouw- en verlovingsringen uit eigen atelier. Kom een bezoekje brengen aan onze zaak in Boom en wij helpen u graag het perfecte stuk uitkiezen. Voor verdere vragen zijn wij ook steeds telefonisch bereikbaar.

Uw huis van vertrouwen

Schitterende ambacht

 

Bij Rams Diamonds kunt u de luisterrijke ambacht van goudsmid nog in volle glorie komen bewonderen. In ons eigen atelier geven we vorm aan zelf ontworpen unieke collecties vervaardigd door ambachtsman zoon Rams. Hier krijgen trouwringen en verlovingsringen hun bijzondere verwezenlijking, al dan niet bezet met onze schitterende Splendor of Flanders®. Deze gepatenteerde 145-facettige diamant werd ontworpen door Robert Rams zelf en zorgt door zijn vele facetten ook bij weinig licht voor een ongeziene schittering.

 

Naast de Rams Diamonds collecties, geeft ons atelier ook graag vorm aan uw eigen ontwerpen. Er is niets persoonlijkers en meer waardevol dan een een ontwerp van uw hand. Ten slotte kunt u bij ons terecht voor het zorgzaam herstellen en omvormen van uw bestaande juwelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en liefde voor de ambacht, kunt u zeker zijn dat uw juwelen steeds met grote vakkundigheid worden behandeld.

Kom langs bij Rams Diamonds in Boom

Rams Diamonds nodigt u heel graag uit in onze juwelierszaak in Boom tijdens onze openingsdagen op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar.